Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Haagplanten

Haagplanten

Voor veel planten uit deze categorie geldt: Alleen afhalen of bezorgen. Bezorgkosten op aanvraag. Bij de betreffende planten is dit duidelijk in de tekst en de afbeeldingen aangegeven.

Wanneer u deze planten besteld, worden de bezorgkosten NIET automatisch berekend. Wanneer u uw bestelling invult en vrijblijvend plaatst en als betaaloptie ‘overboeking’ kiest, ontvangt u zo spoedig mogelijk een email met de opgave van de bezorgkosten. U kunt dan aangeven of het akkoord is of dat u van de bestelling afziet.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Super mooie frisgroene, gezonde buxusplanten. Potgekweekt in potmaat P9. Ze zijn 18 tot 20cm hoog. Plantadvies voor een haag: 6 tot 7 planten per meter. Verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland van 1 t/m 40 van deze planten:€ 7,50. ..
€1,40
Wintergroene heester met groenbont blad. Maximale hoogte: deze heester wordt als hij niet gesnoeid wordt 40 tot 50 centimeter hoog. Als hij regelmatig gesnoeid wordt, waardoor een stevige basis ontstaat, kan hij hoger worden. Als klimplant kan hij..
€1,80
Wintergroene heester met geelbont blad. Maximale hoogte: deze heester wordt als hij niet gesnoeid wordt 40 tot 50 centimeter hoog. Als hij regelmatig gesnoeid wordt, waardoor een stevige basis ontstaat, kan hij hoger worden. Als klimplant kan hij ..
€1,80
Groenbladige beukenhaag. In de herfst verdord het blad. Het bruine verdorde blad blijft in de winter aan de struik zitten totdat de struik in het voorjaar weer uitloopt.  Onderhoud: het eerste jaar na aanplant kunnen de planten extra water no..
€2,95
Maximale hoogte:          250-300cm. Bijzonderheden:  fris-groene bamboe soort. De nieuwe scheuten hebben vrij rode schutbladeren. Prima geschikt als haagplant. Goed winterhard. Als de plant wat ou..
€18,95
Volwassen hoogte:        als bodembedekker blijft deze vrij laag, als klimplant meerdere meters. Bijzonderheden:  dit is de grootbladige, Ierse klimop. Uitstekend geschikt als klimplant om een groene haag te..
€5,79
Volwassen hoogte:        als bodembedekker blijft deze vrij laag, als klimplant meerdere meters. Bijzonderheden:  dit is de grootbladige, Ierse klimop. Uitstekend geschikt als klimplant om een groene haag te..
€2,09
Bladhoudende, wintergroene heester.     Bloemkleur:       wit. Bloeitijd:             juni-juli. Volwassen hoogte:     &n..
€1,40
Bladhoudende, wintergroene heester.     Bloemkleur:       wit. Bloeitijd:             juni-juli. Volwassen hoogte:     &n..
€2,40
Bloemkleur:       creme-wit. Bloeitijd:             mei-juni, gevolgd door groene bessen die in augustus rood verkleuren. Volwassen hoogte:    &..
€5,95
Een zeer winterharde Rhododendron die uit groeit tot een struik van maximaal 300cm. Hij bloeit van maart tot en met mei, het liefst in zure grond in de halfzon. Onderhoud: Jaarlijks een laag van circa 5cm tuinturf tussen de planten strooien om het..
€10,95
Een zeer winterharde Rhododendron die uit groeit tot een struik van maximaal 125cm. Hij bloeit van mei tot en met juni, het liefst in zure grond in de halfzon.De bloemkleur is donkerpaars. Hij heeft vrij smal blad. Onderhoud: Jaarlijks een laag v..
€10,95
Een zeer winterharde Rhododendron die uit groeit tot een struik van maximaal 250cm. Hij bloeit van mei tot en met juni, het liefst in zure grond in de halfzon.De bloemkleur is donkerrood. Onderhoud: Jaarlijks een laag van circa 5cm tuinturf tussen..
€10,95
Een zeer winterharde Rhododendron die uit groeit tot een struik van maximaal 300cm. Hij bloeit van mei tot en met juni, het liefst in zure grond in de halfzon. Onderhoud: Jaarlijks een laag van circa 5cm tuinturf tussen de planten strooien om het ..
€10,95
Bloeitijd: mei-juni. Volwassen hoogte: tot 125cm. Bijzonderheden: langzame groeier, grootbladige Rhododendron. Onderhoud: Jaarlijks een laag van circa 5cm tuinturf tussen de planten strooien om het humusgehalte en de zuurtegraad op peil te houde..
€10,95
×

111

×
×
×
×
×
×