Menu
Your Cart

Klimplanten

Voor veel planten uit deze categorie geldt: Alleen afhalen of bezorgen. Bezorgkosten op aanvraag. Bij de betreffende planten is dit duidelijk in de tekst en de afbeeldingen aangegeven.

Wanneer u deze planten besteld, worden de bezorgkosten NIET automatisch berekend. Wanneer u uw bestelling invult en vrijblijvend plaatst en als betaaloptie ‘overboeking’ kiest, ontvangt u zo spoedig mogelijk een email met de opgave van de bezorgkosten. U kunt dan aangeven of het akkoord is of dat u van de bestelling afziet.

Akebia quinata ‘Silver Bells’ , schijnaugurk, klimbes, wit met violet bloeiend.  Circa 100cm.
Nieuw
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Akebiaquinatasilverbells100cm
Bladverliezende klimplant.Bloemkleur:       wit met violet.Bloeitijd:             april-mei, voordat het blad er aan komt.Volwassen hoogte:         ruim 6 meter.Bijzonderh..
€13,95
Excl. BTW:€12,80
Merk: Kwekerijvlastuin Model: ClematismontanegrandifloraC2
Klimplant, niet-wintergroen, wel winterhard. Bloemkleur:       witte, enkele  bloemen met gele meeldraden. Bloeitijd:             mei-juni. Volwassen hoogte:      &nb..
€5,95
Excl. BTW:€5,46
Schizophragma hydrangeoides 'Moonlight' Pluimklimhortensia. 80-100cm.
Niet zichtbaar
Merk: Kwekerijvlastuin Model: SchizophragmahydrangeoidesMoonlightC5
Bladverliezende heester, klimplant. Bloemkleur:       creme-wit. Bloeitijd:             juni-juli. Volwassen hoogte:        kan meerdere meters hoog worden. Bijzon..
€12,95
Excl. BTW:€11,88
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Trachelosperumjasminoides80100
Wintergroene klimplant. Bloemkleur: wit met geel hartje. Bloeitijd: juni tot eind augustus. Bijzondere eigenschappen: de bloemen geven een heerlijk zoete geur. De Toscaanse Jasmijn is matig winterhard. Wij staan niet in voor de winterhardheid. Onderhoud: In het voorjaar eventuele dode ta..
€9,95
Excl. BTW:€9,13
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).