Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Varens

Varens
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bladkleur: bruin-rood met zilver. Volwassen hoogte: 50-70 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladverliezende varen. Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarva..
€1,60
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 40-50 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladhoudende varen. Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is. ..
€1,80
Varen. Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 10-25 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladhoudende varen. Succesvolle aanplant is niet altijd verzekerd vanwege zijn eisen aan de standplaats. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is e..
€2,00
Bladkleur: licht groen. Volwassen hoogte: 70-100 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladverliezende varen. Mooie herfstverkleuring en opvallend blad. Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut hebben. Va..
€1,60
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 40 centimeter. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen. Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm..
€1,80
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 100-120 centimeter. Bijzonderheden: winterharde en niet-wintergroene varen. Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut hebben. Vaak hebben ze een mooi silhouet zoals b..
€1,60
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: tot circa 80-90cm. Bijzonderheden: winterharde, woekerende en niet-wintergroene varen. Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarv..
€1,60
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 80-100cm. Bijzonderheden: winterharde en niet-wintergroene varen. Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm..
€1,80
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 25cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen. Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is. P..
€1,80
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 50-60cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen. Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. Als de planten lelijk de winter uit komen ze in het voorjaar afknippen. Ze zullen weer frisgroen ui..
€1,80
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 50-70cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen. Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is. Plan..
€1,80
×

111

×
×
×
×
×
×