Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag en donderdag.

Varens

Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anthyrium filix-femina
Bladkleur: licht groen. Volwassen hoogte: 70-100 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladverliezende varen. Mooie herfstverkleuring en opvallend blad.Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut hebben. Vaak hebben ze een mooi silhouet zoals bijvoorbeeld ..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anthyrium nipponicum 'Red Beauty'
Bladkleur: bruin-rood met zilver. Volwassen hoogte: 50-70 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladverliezende varen.Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondsoo..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Asplenium scolopendrium
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 40-50 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladhoudende varen.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondsoort: normale, kalk- en voc..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AspleniumtrichomanesP9
Varen. Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 10-25 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladhoudende varen. Succesvolle aanplant is niet altijd verzekerd vanwege zijn eisen aan de standplaats.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantad..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Blechnum spicant.
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 40 centimeter. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondsoort: humusrijke grond..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Dryopteris filix-mas
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 100-120 centimeter. Bijzonderheden: winterharde en niet-wintergroene varen.Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut hebben. Vaak hebben ze een mooi silhouet zoals bijvoorbeeld siergrassen. Verder is een tuin met pl..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Matteuccia struthiopteris
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: tot circa 80-90cm. Bijzonderheden: winterharde, woekerende en niet-wintergroene varen.Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondso..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Polypodium vulgare
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 25cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondsoort: humusrijke grond. Groeit ..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: PolystichummunitumP9
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 50-70cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen. Heeft een paar jaar nodig om zijn schoonheid en hoogte te bereiken.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Polystichym set. Herrenhausen
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 50-60cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. Als de planten lelijk de winter uit komen ze in het voorjaar afknippen. Ze zullen weer frisgroen uitlopen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).