Menu
Your Cart

Vaste planten halfschaduw

VASTE PLANTEN kunnen prima in halfschaduw.

Wat is nu precies ‘halfschaduw’? Als er ’s zomers maximaal vijf en minimaal 3 uur per dag zon schijnt spreken we halfschaduw in de tuin. Het zijn prachtige soorten om perken en vakken mee te vullen of om in grote groepen als bodembedekker toe te passen. Maar ook in potten en bakken of de border doen vaste planten het prima in de halfschaduw. Met een mix van voorjaarsbloeiende, zomerbloeiende en herfstbloeiende vaste planten geniet je van het voorjaar tot aan de eerste nachtvorsten van een kleurenspektakel in de tuin.

Bron: www.perennialpower.nl

Merk: Kwekerijvlastuin Model: Aconitum carm. 'Arendsii'
De volledige naam is Aconitum carmichaelii ‘Arendsii’. Niet- wintergroene vaste plant. Bloemkleur:       donker blauw. Bloeitijd: juli tot september. Maximale hoogte: afhankelijk van zijn standplaats 80 tot 120 centimeter. Bijzondere eigenscha..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: ActaeasimplexpinkspikeP9
Vaste plant die niet wintergroen is. Bloemkleur:       roomwitte tot zacht roze, wat hangende pluimen. Bloeitijd:             augustus-september. Volwassen hoogte:        ..
€3,60
Excl. BTW:€3,30
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Actaea simplex 'Brunette'
De volledige naam is Actaea simplex ‘Brunette’. Vaste plant die niet wintergroen is. Bloemkleur:       roomwitte, wat hangende pluimen. Bloeitijd:             augustus-september. Volwass..
€3,60
Excl. BTW:€3,30
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alchemilla erythropoda.
De volledige naam is Alchemilla erythropoda. Vaste plant. Niet-wintergroen. Bloemkleur:       geel-groen. Bloeitijd:             mei-juni. Volwassen hoogte:       ..
€1,40
Excl. BTW:€1,28
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alchemilla mollis
Vaste plant waarbij over het groene blad een grijze waas zit. De regen- of dauwdruppels blijven prachtig op de bladeren liggen. In het voorjaar komen de bladeren tevoorschijn, in juni de bloemen. Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn en u de planten afsnijdt, lopen de planten opnieuw uit en volgt er i..
€1,00
Excl. BTW:€0,92
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alstroemeria 'Indian Summer' C3
Vaste plant die niet wintergroen is. Bloemkleur:       oranje met geel en roodbruin. Bloeitijd:             vanaf juni tot de eerste vorst. Volwassen hoogte:        70 tot..
€9,95
Excl. BTW:€9,13
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anaphalis triplinervis
De volledige naam is Anaphalis triplinervis. Vaste plant. Bloemkleur: wit met een geel hartje. Bloeitijd: vanaf juli. De bloemen blijven lang goed. Volwassen hoogte: 20-30 centimeter. Bijzonderheden: Het grijze blad brengt rust in de border. De plant is afkomstig uit de Himalaya. Onderhoud..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AnemonehupehensisprinzheinrichP9
Bloemkleur:       roze-rood. Bloeitijd:             van  september tot en met oktober. Hoogte:               blad tot 50cm, bloemen tot 80c..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anemone Königin Charlotte
De volledige naam is Anemone hybrida ‘Königin Charlotte’ Vaste plant. Bloemkleur:       roze. Bloeitijd:             van  september tot en met oktober. Hoogte:    &nb..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anemone honorine jobert
De volledige naam is Anemone hybrida ‘Honorine Jobert’ Vaste plant. Bloemkleur:       wit. Bloeitijd:             van  september tot en met oktober. Hoogte:     ..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AnemonehybridewhirlwindP9
Bloemkleur:       wit. Bloeitijd:             van  september tot en met oktober. Hoogte:               blad tot 80cm, bloemen tot 150c..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AnemonehupehensishadspenabundanceP9
Bloemkleur:       een mengsel van licht roze en donker roze bloemblaadjes. Bloeitijd:             van  augustus  tot en met oktober. Hoogte:          &nbs..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 109
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).