Menu
Your Cart

Vaste planten volle zon

VASTE PLANTEN GENIETEN IN DE VOLLE ZON

Wat is nu precies ‘volle zon’? Als er ’s zomers minstens vijf uur per dag zon schijnt spreken we van volle zon in de tuin. De meeste vaste planten die je bij het tuincentrum vindt houden erg van de zon. Het zijn rijk bloeiende soorten, prachtig om perken en vakken mee te vullen of om in grote groepen als bodembedekker toe te passen. Maar ook in potten en bakken of de border doen vaste planten het fantastisch in de zon. Met een mix van voorjaarsbloeiende, zomerbloeiende en herfstbloeiende vaste planten geniet je van het voorjaar tot aan de eerste nachtvorsten van een kleurenspektakel in de tuin. De meeste bloemen van vaste planten die in de zon staan zijn bovendien heel aantrekkelijk voor vlinders, bijen en andere nuttige insecten.

Bron: www.perennialpower.nl

Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleaterracottaP9
Bloemkleur:       terracotta kleurige , schermvormige bloemen. Als de bloemen een tijdje bloeien verkleuren ze naar lichtgeel zoals op de tweede foto te zien is. Op de voorgrond de terracotta kleur, de lichtgele bloem erachter is van dezelfde plant maar deze bloeit al l..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleaschneetallerP9
Bloemkleur:       wit, schermvormige bloemen. Bloeitijd:             juni – september. Volwassen hoogte:        50-60 centimeter. Bijzonderheden:  Goede snijblo..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleamoonshineP9
Bloemkleur:       gele, schermvormige bloemen. Bloeitijd:             juni – augustus. Volwassen hoogte:        60-70 centimeter. Bijzonderheden:  Goede snijblo..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Model: AchilleawalterfünckeP9
Bloemkleur:       rood-oranje met geel hartje , schermvormige bloemen. Bloeitijd:             juni – juli. Volwassen hoogte:        60-80 centimeter. Bijzonderheden:..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Agastacheblackadder
De volledige naam is Agastache foeniculum ‘Black Adder’. Vaste plant. Bloemkleur:       donker blauw. Bloeitijd:             van juli tot september. Volwassen hoogte:    &..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AgastacheapricotspriteP9
Vaste plant. Bloemkleur:       Abrikoos kleurig. Bloeitijd:             van juli tot september. Volwassen hoogte:        50-75cm. Bijzonderheden: trekt bijen, vlinders ..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Agastachebluefortune
De volledige naam is Agastache foeniculum ‘Blue Fortune’. Vaste plant. Bloemkleur:       diep blauw. Bloeitijd:             van juli tot september. Hoogte:      ..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AlcearoseanigraP9
2-jarige plant. Bloemkleur:                  Paars – zwart, enkelbloemig. Bloeitijd:                      vanaf ..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AlcearoseaplenifloraalbaP9
2-jarige plant. Bloemkleur:                  Wit, dubbelbloemig. Bloeitijd:                      Juli, augustus en sep..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alchemilla mollis
Vaste plant waarbij over het groene blad een grijze waas zit. De regen- of dauwdruppels blijven prachtig op de bladeren liggen. In het voorjaar komen de bladeren tevoorschijn, in juni de bloemen. Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn en u de planten afsnijdt, lopen de planten opnieuw uit en volgt er i..
€1,00
Excl. BTW:€0,92
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anaphalis triplinervis
De volledige naam is Anaphalis triplinervis. Vaste plant. Bloemkleur: wit met een geel hartje. Bloeitijd: vanaf juli. De bloemen blijven lang goed. Volwassen hoogte: 20-30 centimeter. Bijzonderheden: Het grijze blad brengt rust in de border. De plant is afkomstig uit de Himalaya. Onderhoud..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AnemonehupehensisprinzheinrichP9
Bloemkleur:       roze-rood. Bloeitijd:             van  september tot en met oktober. Hoogte:               blad tot 50cm, bloemen tot 80c..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 162
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).