Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Fagus sylvatica ‘Atropunicea’, rode beukenhaag, beukenboog element. Per element.

Fagus sylvatica ‘Atropunicea’, rode beukenhaag, beukenboog element. Per element.

Elementen van de beukenhaag, Fagus sylvatica ‘Atropunicea’, geleid langs een metalen frame waardoor er met 2 elementen een beukenboog gevormd kan worden.

De bomen staan in een 30 literkuip. De hoogte tot de eerste buiging in de boog is circa 220 centimeter. De hoogte van de toog is 50cm. Wanneer u van 2 elementen een boog vormt is de afstand tussen de elementen circa 150 centimeter.

Voor deze planten geldt dat de bezorgkosten NIET automatisch berekend worden. Deze versturen wij niet per pakketdienst verstuurd worden. Voor deze planten geldt: bezorgkosten op aanvraag. Wij bezorgen in de straal van circa 60 kilometer rondom Voorthuizen. Buiten deze straal kunnen wij de bezorging laten verzorgen door een transportbedrijf.

U kunt vrijblijvend de bestelling plaatsen zonder dat u deze betaald en als u bij de opmerkingen 'Graag opgave bezorgkosten' in vult vullen dan ontvangt u zo spoedig mogelijk de opgave van de bezorgkosten. Indien deze kosten voor u niet akkoord zijn kunt u ervoor kiezen om het zelf af te halen of de bestelling kosteloos te annuleren.

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags:
×

111

×
×
×
×
×
×