Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over ons

Kwekerij Vlastuin is een eenvoudige kwekerij in het gezellige Voorthuizen op de Veluwe. Kwekerij Vlastuin wordt gekenmerkt door eenvoud; veel werk wordt nog ambachtelijk met de hand gedaan. Bijvoorbeeld het snoeien van de planten op de kwekerij gebeurt allemaal handmatig met de snoeischaar of heggeschaar.

De kwekerij is na jaren in februari 2016 verhuisd van Kootwijkerbroek naar Voorthuizen. In Voorthuizen zijn wij een samenwerking aangegaan met Tuinwinkel De Ganzenbeek. Beide bedrijven blijven ondanks de samenwerking zelfstandig maar samen kunnen wij u een veel completer pakket aanbieden. Op de oude locatie van Kwekerij Vlastuin waren de openingstijden zeer beperkt. Nu hebben wij een presentatieplein met ons assortiment op het terrein van de tuinwinkel en staat ons assortiment de hele week tot uw beschikking. Op vrijdag- en zaterdagmorgen is de kweker zelf op het plein aanwezig om u te woord te staan en is de kwekerij open voor bezichtiging. De rest van de week kunt u rekenen op de ondersteuning van medewerkers van de tuinwinkel en kan de kweker zich vooral richten op de verzorging van de planten op de kwekerij.

Op de kwekerij worden diverse heesters, bodembedekkers, haagplanten enz. gekweekt en verkocht. Kwekerij Vlastuin richt zich vooral op particuliere verkoop. Kwekerij Vlastuin is geen strak betegeld tuincentrum maar een echte kwekerij waar u heerlijk rond kunt 'scharrelen' over de paadjes tussen de planten door en een kijkje in de folietunnels kunt nemen. 

In het menu onder de noemer 'Assortiment' krijgt u een overzicht van de planten die wij op voorraad hebben. Staan de planten die u zoekt niet in de lijst, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ik zal mijn best doen om te kunnen leveren wat u zoekt. 

Kwekerij Vlastuin kan uw complete beplantingslijsten leveren. Vaak laat men een tuin ontwerpen en wil men de aanschaf van de beplanting in eigen handen houden. Wanneer u ons uw beplantingslijst toezend via de email maken wij een vrijblijvende offerte voor de planten die u nodig heeft.

Het is mogelijk dat planten worden bezorgd of verstuurd tegen een acceptabele vergoeding. Het bezorgen zal dan wel veelal in de avonduren plaats vinden. Versturen kent zijn beperkingen qua gewicht en afmetingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

×

111

×
×
×
×
×
×