Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Verzendmethoden

Tijdens de openingstijden of op afspraak bent u van harte welkom om uw bestelling af te halen of ter plekke uit te zoeken. Verder is het mogelijk dat wij ervoor zorgen dat de planten bij u afgeleverd worden.

Omdat het bij de planten om zeer veel afmetingen en gewichten gaat is het lastig om de berekening van de verzend- of bezorgkosten automatisch uit te rekenen. Bovendien zijn de kosten als wij zelf bezorgen ook afhankelijk van uw woonplaats.

De volgende groepen uit het assortiment in potmaat P9 kunnen wij prima per pakketdienst versturen: Vaste planten, siergrassen en varens. Deze planten verpakken wij zorgvuldig zodat de kans op transportschade minimaal is. De verpakkings- verzendkosten hiervan binnen Nederland zijn € 7,50 per 1 t/m 40 planten. Deze kosten worden automatisch bij uw bestelling via de webshop berekend. Wij maken gebruik van de diensten van DHL voor het verzenden van pakketten.

Voor de andere groepen uit het assortiment doen wij graag opgave van de verpakkings- en verzendkosten of de bezorgkosten.

×

111

×
×
×
×
×
×