Menu
Your Cart

Bodembedekkers schaduw.

Merk: Kwekerijvlastuin Model: Euonymus fortunei 'Emerald'n Gold' P9
Maximale hoogte: deze heester wordt als hij niet gesnoeid wordt 40 tot 50 centimeter hoog. Als hij regelmatig gesnoeid wordt, waardoor een stevige basis ontstaat, kan hij hoger worden. Als klimplant kan hij ruim 200cm hoog worden. Hij moet dan wel aangeboden worden. Bijzondere eigenschappen: ..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Euonymus fortunei 'Harlequin'
Bloemkleur: wit, valt nauwelijks op. Bloeitijd: juni-augustus. Volwassen hoogte: 10-15 centimeter. Bijzonderheden: deze plant is afkomstig uit Japan en Korea, prima bodembedekker, vooral voor kleine tuinen. Zeer winterhard. Groeit meer in de breedte dan in de hoogte. Onderhoud: deze plan..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Euonymus fortunei 'Minimus' P9
Bloeitijd:                     bloeit niet. Volwassen hoogte:     maximaal 10 centimeter. Bijzonderheden:         Hij groeit vrij snel en is win..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Geranium cantabrigiense ‘St. Ola’.
De volledige naam is Geranium cantabrigiense ‘St. Ola’. Vaste plant met groen blad, half wintergroen. Bloemkleur:       wit-roze. Bloeitijd:             juni-juli. Volwassen hoogte: ..
€1,40
Excl. BTW:€1,28
Geranium macrorrhizum 'Spessart'. Ooievaarsbek, roze-wit bloeiend.
Populair
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Geranium macrorrhizum 'Spessart'
De volledige naam is Geranium macrorrhizum ‘Spessart’. Vaste plant. Bloemkleur:       wit met roze schutbladeren. Zie foto. Bloeitijd:             mei tot en met eind juli. Hoogte: ..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Hedera Hibernica P9
Volwassen hoogte:        als bodembedekker blijft deze vrij laag, als klimplant meerdere meters. Bijzonderheden:  dit is de grootbladige, Ierse klimop. U kunt hem als bodembedekker gebruiken maar ook prima als klimplant om een groene haag te vormen. Onde..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Pachysandra terminalis 'Green Sheen'. Schaduwkruid. Dikkemanskriud. Groen blad, witte bloei.
Populair
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Pachysandra terminalis 'Green Sheen'.
Wintergroene bodembedekker met glanzend, leerachtig blad. Hij vormt een dichte mat doordat ondergrondse uitlopers zich verspreiden en weer omhoog komen. In het voorjaar verschijnen de weinig opvallende crème witte bloemetjes. De planten worden 20 tot 25cm hoog. Onderhoud: onkruid tussen pa..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Pachysandra terminalis
Wintergroene bodembedekker met leerachtig blad. Hij vormt een dichte mat doordat ondergrondse uitlopers zich verspreiden en weer omhoog komen. In het voorjaar verschijnen de weinig opvallende crème witte bloemetjes. De planten worden 20 tot 25cm hoog. Onderhoud: onkruid tussen pachysandra ..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Tiarella cordifolia.
De volledige naam is Tiarella cordifolia. Vaste plant. Bodembedekkend. Bloemkleur: wit. Bloeitijd: voorjaar. Volwassen hoogte: maximaal 30 centimeter. Bijzonderheden: Van oorsprong een bosplant. Aan het einde van de zomer verkleurt het blad naar purperrood. In de winter is het blad verdwenen...
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Vinca minor 'Atropurpurea'
De Vinca minor’Atropurpurea’ is een van oorsprong mediterane wintergroene bodembedekker die van maart tot en met mei bloeit. Hij verspreid zich bovengronds. De uitlopers wortelen weer en vormen nieuwe plantjes. Hij wordt maximaal 15-20cm hoog. Uitlopers kunnen tot 50cm lang worden. De pl..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Vinca minor
De Vinca minor is een van oorsprong mediterane wintergroene bodembedekker die van maart tot en met mei bloeit. Hij verspreid zich bovengronds. De uitlopers wortelen weer en vormen nieuwe plantjes. Hij wordt maximaal 15-20cm hoog. Uitlopers kunnen tot 50cm lang worden. De plant verdraagt snoei goed. ..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Waldsteinia ternata
Wintergroene, licht beloopbare bodembedekker.  Hij vormt een dichte mat door vooral bovengrondse uitlopers. In april – mei  verschijnen de gele bloemetjes die veel weg hebben van boterbloemen. Als de planten ouder worden, wordt de bloei minder intensief. Geel is een kleur die mensen ..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).